Gastenboek

Welkom in het gastenboek. U kunt hier uw ervaringen delen over uw bezoek aan Erve Blokhorst. Bedankt dat u hier even tijd voor hebt genomen!

 

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.194.255 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
261 berichten.
erwin en margreet schreef op december 3, 2018 om 5:52 pm
30 november t/m 3 december 2018 Beste Willem,ik moest van m´n huisarts even weg uit Zaanstad en de rust opzoeken,om even een weekend goed! uitrusten! Dus naar Willem gaan was het 1e waar ik aan dacht. Dankjewel Willem,je hebt me met je heerlijke boerderijtje weer opgeladen. Helaas weer terug naar het drukke westen morgen. Tot heel snel........Groetjes,Erwin en Margreet.
Ad en Bernadette schreef op november 11, 2018 om 10:54 am
8 t/m 11 november 2018 Beste Willem,helaas zit dit weekend er weer op. Ook deze keer hebben we weer genoten van de rust,het ´ niets doen ´ en de mooie omgeving. Bedankt dat je dit plekje wilt delen met ons en vele anderen. Het volgende weekend is alweer geboekt! Succes met al je bouwplannen. Ad ,Bernadette en Cody uit Uden.
Els en Roeland schreef op november 6, 2018 om 11:13 am
30 okt t/m 6 nov ´18 Beste Willem,ondanks het verlies van onze lieve hond Sem ( 22 okt ´18 ) is het ons gelukt langzaam weer te genieten. En jouw geweldige huisje en omgeving hebben daar enorm bij geholpen. We hebben alle plekjes,Bergvennen,Springendal,Singraven etc.bezocht waar wij in juni nog met Sem liepen. Dank voor je enorme gastvrijheid.Geniet straks van al je plannen. Wij komen graag volgend jaar terug. Groetjes,Els en Roeland.
Geert en Annemarie schreef op oktober 28, 2018 om 10:11 am
21 t/m 28 oktober 2018 Beste Willem,we hebben net als in het vroege voorjaar,weer ontzettend genoten van het boerderijtje en de mooie omgeving. Je ziet ons met Pasen weer verschijnen! Hartelijke groet,Geert,Annemarie en en Kaydo.
Bea en Yvonne schreef op oktober 21, 2018 om 9:29 am
15 t/m 21 oktober 2018 Beste Willem,net zoals vorige keer,geen op-of aanmerkingen. Man,wat heb je toch een fijn onderkomen!!! En jij bent ook een kanjer. Je krijgt hier ´t gevoel wat je wil hebben als je vakantie hebt. Hoop dat je volgend jaar alles wat je graag wil in orde hebt en dan zie je ons in mei weer!!! Heeeel hartelijk bedankt, XXX Bea en Yvonne.
Karin,Peks,Ben en Annie schreef op oktober 15, 2018 om 8:29 am
12 - 15 oktober 2018 Beste Willem,wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Op de plaats rust op deze stek. Nog 24 graden,de kleuren van de bomen en de schapen in de wei. Je hebt het hier mooi voor elkaar,we komen graag nog eens weer! Lieve groet,Karin,Peks,Ben en Annie.
Peet en Jo schreef op oktober 12, 2018 om 9:45 am
8 t/m 12 oktober 2018 Hoi Willem,Dinkelkanaal,Harseveld,Lutterzand,Springendal,we hebben eindeloos gewandeld met de hond. Maar er is nog veel meer te zien heb ik begrepen,dus we komen zeker terug. Niet alleen omdat het een bijzonder mooie streek is,maar ook omdat het hier heel goed vertoeven is! Dank en tot ziens Peet en Jo ( Amsterdam ).
Mignon sterk schreef op oktober 7, 2018 om 10:51 am
Beste Willem Bedankt voor het warme welkom wat u ons gegeven heeft. Super leuk als je aankomt en de koffie staat klaar, de kaarsen branden wat direct een leuk sfeer gevoel geeft. Het boerderijtje is van alle gemaken voorzien en er is voor elk wat wils. Even lekker een boekje lezen of even voor de tv hangen het kan hier allemaal. Ook gezellig in de keuken een vuurtje stoken terwijl je aan het koken bent. Zeker een plek om terug te keren en niet onbelangrijk om anderen aan te raden. Dankuwel
Marco en Renee schreef op oktober 4, 2018 om 8:02 am
1 t/m 4 oktober 2018 Beste Willem,tijdens onze fietsvakantie door heel Nederland zijn we ook een aantal dagen door het mooie Twente gefietst. Gelogeerd in jouw mooie,sfeervolle Kosthoes. Wat een rust en ruimte,we kunnen er weer tegenaan! Bedankt voor je gastvrijheid en we komen vast nog eens een keer weer langs! Hartelijke groeten van Marco en Renee.
Ingrid-Henk-Paul-Carla schreef op oktober 1, 2018 om 10:25 am
28 september t/m 1 oktober 2018 Beste Willem,een fijn weekend gehad. Alles werkte mee: gezelschap - weer en zeker ook het verblijf. Ingrid - Henk - Paul - Carla.
Evert schreef op september 28, 2018 om 10:28 am
23 t/m 28 september 2018 Beste Willem,ik moet er weer vandoor,terug naar het dagelijkse leven. Het was supergezellig en ik hoop dat de schilderijen de sfeer verhogen. Vandaag wat rondgehangen om en in huis en dat was ook al voldoende. Ik had een goede buurman aan je en kom graag nog eens terug! Evert.
Macky en Jannie schreef op september 23, 2018 om 10:06 am
16 sept t/m 23 sept 2018 Het is erg afgezaagd,maar we sluiten ons aan bij de vorige gasten. Het is een gezellig vakantie-boerderij met alles erop en aan. Gezellig koffiedrinken met Willem is een goed begin van de vakantie. Al na één dag hadden wij het gevoel dat we hier al heel lang waren. Ruime kamer,badkamer en huiskeukenkamer heel sfeervol ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar! Macky,Jannie en Fides ( Lelystad ).
Ruud en Annemarie schreef op september 16, 2018 om 10:21 am
11 t/m 16 sept 2018 Beste Willem,een onverwachts kadootje,een mini-vakantie in je mooie boerderij! Wat regen,maar daarna zonneschijn. Wat is het toch mooi hier,lekker gefietst op plekjes waar we nog niet waren geweest. Tot ziens,en dat is al snel ( als we in Oud-Ootmarsum zijn ) en in ieder geval in mei in Lattrop!!! Liefs Ruud en Annemarie,Hoorn. en je weet: " dromen zijn bedrog´´ ( je weet wel )
Peter en Ineke schreef op september 9, 2018 om 5:49 pm
31 augustus tot 10 september 2018 Die Willem:wat heb je het weer goed geregeld,het beste weer op het mooiste plekje! Weer van alles gedaan en gezien,want ook daarvoor komen wij naar deze streek,maar ook bijvoorbeeld Kampen is van hieruit goed te doen. Je weet wij komen graag weer terug want hier voelen wij ons op ons gemak. Groetjes en het beste van Ineke,Peter en Contesa.
Hein en Beppie schreef op augustus 31, 2018 om 10:19 am
24 aug - 31 aug 2018 Bete Willem,weer een heerlijke week gehad! Het begon met jouw hartelijke ontvangst met koffie en cake en.....even bijkletsen. Het weer was (gelukkig) niet zo heet meer,maar we hebben vanalles wat kunnen doen:fietsen,wandelen,vissen,een paar keer lekker buiten zitten en genieten van de rust. Eekhoorntjes langs het raam,´s avonds bosuilen en wat een leuke koe heb je: een echte knuffelkoe. Het zit er weer op voor ons (helaas). Bedankt voor je gastvrijheid en hopen elkaar volgend jaar weer te zien. Succes met alle plannen. Hartelijke groet,Hein en Beppie v. Ommen (en Sil) uit Kampen.
Alan en Mieke schreef op augustus 24, 2018 om 9:04 am
3 t/m 24 augustus 2018 De weken zijn omgevlogen! Tijdens de hete dagen was het huis heerlijk koel. Nu weer terug naar de hitte van Spanje,hopelijk tot volgend jaar. Alan en Mieke Frost - de Groot. Los Gallardos,Spanje.
Marijtje,Marja,Koos en Dirk schreef op augustus 3, 2018 om 11:03 am
29 juli t/m 3 augustus 2018 We zouden het zo willen kopen,Willem! Geweldig huis,geweldige plek,en natuurlijk een geweldige gastheer! We hopen hier zeker weer eens terug te komen. Hartelijke groet, Marijtje,Marja,Koos en Dirk.
Emily en Dennis schreef op juli 26, 2018 om 11:26 am
23 juli t/m 26 juli 2018 Met 31 (- 35 ) graden zeer warme vooruitzichten.Net als het onthaal door Willem. Locale nuchterheid en vrijheid i.c.m. rust vonden wij hier. Vanuit Limburg een goede 2,5 uur rijden met een mooie stek in het verschiet. Ondanks de 35 graden is de boerderij lekker koel en kunnen we met de twee kleintjes even rusten. De Duitse plaats Nordhorn met de mooie dierentuin is een aanrader. De Lattropper bakker is eveneens aan te bevelen. Willem: 100% dank! Emily,Dennis en kinderen. " Jruss oes Swier ".
Jaap en Riny schreef op juli 23, 2018 om 10:34 am
16 t/m 23 juli 2018 Het zit er weer op! Morgen terug naar Annen,waar het ook mooi is,maar toch anders.Het was een heerlijke week en hij vloog voorbij! De rust,de ruimte,het sfeervolle boerderijtje,de ruimte om het huis: wij hebben op alle hoekjes gezeten in en om het huis. Ook hier was het warm en te droog voor de schapen en de koe. Willem is een voortreffelijke gastheer en een fijne,altijd positieve vent. We hebben veel gefietst,veel boodschappen gedaan op woensdag bij de minimarkt,brood en gebak bij de warme bakker,beide in Lattrop,gewandeld langs de Dinkel en veel gezien.Wat een rust straalt deze plek uit.En aardige,spontane mensen:open en eerlijk net als Willem. Tot ziens Jaap en Riny Verkaik.
Jellie en MartenJan schreef op juli 16, 2018 om 9:48 am
9 t/m 16 juli 2018 Beste Willem,een grote verrassing dat we op zo´n mooi plekje terecht kwamen. Alles wat nodig is is aanwezig en kun je volop genieten van het huisje en buiten. Vooral ook door het prachtige fietsweer. Op het zitje buiten genoten van een winterkoninkje dat z´n nest in een gaatje in de wilg heeft. Bedankt voor de gastvrijheid,vandaag weer terug naar Wolvega. Jellie en MartenJan v. Weperen. Op het land waat het leven goed is!!!

 

Ons gastenboek is op 8 december 2017 vernieuwd. Alle oude berichten uit de vorige website zijn hier onder gepubliceerd.

Ad en Bernadette – zondag 26 november 2017 10:27

23-26 november  2017

Beste Willem en Tessa,

Nadat we in januari hier een weekend waren stond voor ons vast: ´hier komen we terug´.

Nu is ook de 2e keer alweer voorbij.

We hebben genoten van de rust en jouw gastvrijheid.

Succes met je keukenmachine en tot de volgende keer!

Ad,Bernadette en Cody.

 Kim en Stefan – zondag 22 oktober 2017 10:31

14 – 22 oktober 2017

Weer een fantastische week in mooie Twente.

Veel gewandeld en uitgerust.

Helaas – all good things must come to an end.

Tot de volgende keer,Kim,Stefan,Rossi en Phoenix.

p.s. Hoe heb je dat met het weer geregeld Willem?

Was erg mooi!

Peter en Ineke – maandag 09 oktober 2017 07:52

2 – 8 oktober 2017

Beste Willem,

Ons laatste dagje,en nu al verheugen wij ons weer op de volgende keer,volgend voorjaar.

Heel veel gewandeld,gezien en als klap op de vuurpijl de surprise: verjaardag van Peter die hier 65 werd,…de kinderen en kleinkinderen kwamen ook naar ons Kosthoes….

Peter en Ineke – maandag 09 oktober 2017 07:47

…..Fijne ervaring,ook dat jij ´s avonds langskwam.

Voor volgend jaar maken we ook weer ´ n programma,nog zoveel te zien.

Heel erg bedankt voor de gastvrijheid,suc6 met de ontwikkelingen van de schuur.

Gr. en tot volgend jaar!

Peter en Ineke en Contesa

Femke & Henk met Suze en Nout

Jetkse & Victor met Renee

Martine en Margreet – vrijdag 15 september 2017 08:33

11 – 15 september 2017

Beste Willem,

Het zit er weer op,onze midweek in Twente!

We sluiten ons aan bij de vorige schrijvers,alles is wel gezegd!

Ook dat de douches voortreffelijk zijn? Nou,bij deze dan.

Bedankt voor de gastvrijheid en de snelle reparatie van de ventilator in de ” kleine” badkamer.

Misschien tot ziens,

Martine en Margreet, Groningen.

Els en Albert – vrijdag 08 september 2017 10:31

Eerste week van september 2017   

Wat een geluk dat wij hier vakantie mochten vieren met onze 3 Vizsla´s en 2 Teckels.

Prachtige plek,fantastische gastheer,mooi landschap,wat een uitzicht,zo allemaal anders dan ons leven in de grote stad……..heerlijk.

Dank je wel voor je gastvrijheid.

Hartelijke groeten Els & Albert  Den Haag.

Hein en Beppie – maandag 04 september 2017 08:55

27-8-2017 – 3-9-2017

Beste Willem,

Voor de derde keer op rij hebben we weer een heerlijke week gehad in het mooie Twente,op erve Blokhorst.

Heerlijk weer,veel buiten geweest,ondanks de weer kortende dagen en de in aantocht zijnde herfst.

Maar ook dat heeft zijn charme.

Bedankt voor je gastvrijheid!

We vonden het een voorrecht hier te mogen zijn.

Heel veel succes met alle plannen die je hebt en we komen graag nog eens terug.

We wensen je alle goeds,samen met Tessa.

Hart.gr. Hein,Beppie en Sil ( Kampen ).

Willem – dinsdag 29 augustus 2017 10:24

Beste gasten en andere belangstellenden,

Voor de Er op uit in eigen land-prijs staat Het Kosthoes inmiddels op de 7e plaats in de rubriek: bungalow/vakantiehuis.

Een mooi resultaat tot dusver,2 jaar na de start!

U kunt nog stemmen t/m 14 september.

Alvast veel dank voor uw stem!

Een hartelijke groet vanuit een zonnig en warm Lattrop,

Willem.

Peter en Ineke – zondag 27 augustus 2017 16:49

18 t/m 27 augustus  2017

Beste Willem,

Weer genoten van de omgeving,het huis en het mooie weer.

Diepenheim,Twickel,Ootmarsum,Almelo etc.

Elke dag wandelen met Contesa in omgeving Lattrop.

Femke,Henk en de kinderen hadden ook fijne dagen.

Wij zijn er in oktober weer,hebben alweer wat op onze verlanglijst staan.

Tot dan!

Groeten,Peter en Ineke v.d.Sande en Contesa.

Ton en Annie – vrijdag 18 augustus 2017 07:52

11 – 18 augustus  2017

Beste Willem,

We hebben genoten van je boerderij,het mooie weer en de fietstochten in de omgeving.

We komen vast nog een keer terug.

Een hartelijke groet van Ton en Annie v.d. Berg  Schipluiden.

Alan en Mieke – vrijdag 11 augustus 2017 09:07

21 juli t/m 11 augustus 2017

Beste Willem,

We don´t want to go home ( Spanje ).

Meer hoeven we niet te zeggen hoe goed het was,de 3 weken vlogen om.

Volgend jaar zijn we er weer!

Alan en Mieke Frost – de Groot.

Los Gallardos, Andalucia.

Erwin en Margreet – vrijdag 21 juli 2017 12:19

14 – 21 juli 2017

Hoi Willem,

Wat ontzettend leuk!!! je huis(je),voel me helemaal thuis in al je spulletjes,het had m´n eigen huis kunnen zijn.

Heeeeerlijk geslapen en weer vroeg uit de veren om een rondje te maken met de hondjes.

Veel genoten van de BBQ,want we zijn echte vleeseters!

En dan gaat zo´n weekje te snel voorbij,en moeten we weer inpakken.

Maar we komen snel terug!

Veel liefs Erwin en Margreet.

Cees,Corry en Riet – vrijdag 14 juli 2017 08:54

7-14 juli 2017

We hebben een heerlijke week gehad en genoten van de rust en mooie omgeving.

De tip die wij lazen over een planchet in de douche sluiten wij bij aan.

Ook een lampje bij het gootsteen zou prettig zijn.

De bedden waren prima,alleen de dekbedden waren aan de warme kant ( misschien is een 4-seizoenen dekbed iets )

Veel succes met je plannen voor dit ” stekkie “.

Cees,Coby en Riet uit Maassluis.

Ruud,Hanneke en Nel – vrijdag 07 juli 2017 10:54

30 juni – 7 juli  2017

Aan de lovende woorden van onze voorgangers kunnen wij niets toevoegen…..het klopt allemaal!!!

Wij hebben een heerlijke week gehad.Kijk voor een uitgebreid verslag opwww.eropuitineigenland.nl in de rubriek ” Op bezoek bij….”.

Ruud,Hanneke en Nel.

Restauranttip: Italiaans restaurant La Cipolla Denekamperstraat Ootmarsum.

Peter en Ineke – vrijdag 30 juni 2017 09:01

26-06  –  30-06-2017

Beste Willem,

We hebben weer enorm genoten.

Weerselo geweest ´t Stift,Diepenheim,Markelo en Delden:ik weet nu waarom mijn ouders in hun hart altijd Twentenaren zijn gebleven.

En jouw gastvrijheid en fijne huis,wij komen in augustus weer langs,tot dan.

Peter,Ineke en Contesa.

fam.Vet – maandag 26 juni 2017 09:57

19-26 juni  2017

Willem de krantenman,het was hartstikke leuk bij je.

En nog bedankt voor het dagelijks brengen van de krant.

familie Vet,Pa,Johan en Ilona.

Bea en Yvonne – maandag 19 juni 2017 09:43

11 – 19 juni  2017

Beste Willem,

Eigenlijk hebben we niets nieuws te vertellen,alles wat er al in staat klopt.

Het belangrijkste is inderdaad je gastvrijheid en dat hebben we ondervonden.

We gaan ons weer verdiepen in je site voor een volgende keer.

Bea en Yvonne.

Rob en Reinie – zondag 11 juni 2017 10:13

4-11 juni  2017

Willem,

We waren het al gewend,

Je bent ´n geweldige vent,

In jouw heerlijk huis,

Voelt ieder zich thuis,

Je bent ´n echte Twent.

Rob en Reinie Purmerend.

Ellie en Ben – zondag 11 juni 2017 10:10

4-11 juni 2017

Willem,

Dank voor je hartelijke ontvangst.

Het was voor ons een fantastische week.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Groet van Ellie en Ben Lelystad.

Albert en Mary – zondag 04 juni 2017 10:34

28 mei tot 3 juni 2017

Het is mooi te zien hoe de Twentse bevolking met hun erfgoed om gaan,om trots op te zijn!

Het Boek ” Dwars Door Dinkelland “”is prachtig.

En ook de vogelkijkhut ´s morgens vroeg,wat een rust en schoonheid.

Dankjewel voor je gastvrijheid en succes met alle plannen die je gaat uitvoeren!

Veel groeten Albert en Mary

Land van Maas en Waal.

Marga,Nico,Bert,Marion,John en Luus – zondag 28 mei 2017 10:54

Lattrop,28 mei 2017

Beste Willem,

Hartelijk dank voor het fijne verblijf op de boerderij!

We hebben het geweldig getroffen met het mooie ´warme´weer.

Heerlijke BBQ en genoten van het uitzicht.

Je hebt het prima voor elkaar en maakt het voor de gasten tot een heerlijke vakantietijd.

Hartelijke groeten,

Marga & Nico,Bert & Marion,John & Luus  allen uit Maarssen.

Roel en Marike – zaterdag 20 mei 2017 13:44

Lattrop, 20 mei  2017

Beste Willem,

Toen we kwamen aanrijden over het grindpad zeiden we tegen elkaar:zullen we vragen of het “te koop”is!

Een prachtige rustige plek,een warme ontvangst met koffie en cake.

Veel geleerd over de omgeving en de boerderijen…

Roel en Marike – zaterdag 20 mei 2017 13:40

…Vanochtend een wandeling gemaakt met Monty(onze 1-jarige Parson Russell Terrier),pad af,rechtsom en daarna links houden,langs de Dinkel,het Omleidingskanaal.

Heerlijk rustig,paarden en koeien in de wei,zelfs kangaroes!

De slaapkamer is prima,goede bedden,een overweldigend ontbijt,teveel voor twee personen.

We komen graag een keer terug (voor een week,want we zijn de laatste bed-and-breakfasters)

Roel,Marike & Monty ( Den Haag )

Roel en Marike – zaterdag 20 mei 2017 13:32

p.s,

Veel succes met de verhuur.

Tip:een planchet onder de spiegel in de badkamer voor de toiletspulletjes!

Veel dank voor de hartelijke ontvangst!

Onno,Petra,Eduard,Yvonne,Pierre en Marjan – maandag 15 mei 2017 10:12

12 -15 mei  2017

Beste Willem,

Wat hebben we weer genoten van jouw geweldige vakantiestek.

Weer geboft met het weer,dus dat had je ook goed geregeld voor ons.

We komen graag nog een keertje terug bij je.

Bedankt voor alles en tot ziens.

Onno,Petra,Eduard,Yvonne,Pierre en Marjan.

Frank en Anneke – vrijdag 12 mei 2017 10:55

ps.

De nestkastjes in de tuin zijn bewoond door een paartje pimpelmees en een paartje koolmees.

En we bezochten o.a. een nieuw restaurant in Ootmarsum,La Cipolla.

Zeer aan te bevelen,want authentiek Italiaans-of je nu een 3-gangen menu of een pizza neemt.

Frank en Anneke – vrijdag 12 mei 2017 10:51

5 mei – 12 mei 2017

Ons tweede verblijf hier,en vast niet het laatste!

Wat hebben we genoten van de natuur,en zo dichtbij huis!

Op het grasveld achter twee reeen gezien,in de boom aan de achterkant van dat veld,een bewoond nest van de torenvalk,en vele hazen die een spelletje speelden met de kat.

Iets verder weg hebben we de Engbertsvenen bezocht,wat een prachtig gebied.

Tel daar de gastvrijheid van jou,Willem,bij op en de week was perfect.

Frank en  Anneke ( Utrecht )

Bart + Margaret – vrijdag 05 mei 2017 09:07

28 april – 5 mei 2017

Willem,

Het was weer een heerlijk weekje!

Gauw,tot ziens.

Bart + Margaret

Kim en Stefan – maandag 17 april 2017 11:36

15-17 april 2017

Het was maar een maand geleden,maar wij wilden weer terug.

Weer een aantal dagen genoten van het huisje,de omgeving en natuurlijk je gastvrij ontvangst,Willem!

Bedankt en tot in de herfst ( of eerder,als wij de verleiding van mooie Twente,dit huisje en je vriendelijkheid niet kan weerstaan ).

Hartelijk groeten van,

Kim,Stefan en Rossi

Wim en Loes – zondag 02 april 2017 12:39

24 maart – 2 april 2017

Met kadootjes gevulde dagen……

– fijne plek om te zijn

– leuke boerderij

– fantastisch weer

– etc.  etc.

Komen zeker terug.

Wim en Loes

R en T – dinsdag 21 maart 2017 11:30

18 maart t/m 21 maart

Beste Willem,

Heerlijk rustig plekje,goede bedden.

We hebben erorm genoten van de houtkachel,geeft lekkere straling warmte.

De bedden liggen heel goed.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar,als de bomen blaadjes aan hun takken hebben.

R & T

Kim en Stefan – maandag 13 maart 2017 11:20

10 t/m 13 maart 2017

Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk huisje,gastvrij onthaal,mooie omgeving.

Comfortable en van alle gemakken voorzien,maar zonder teveel opsmuk,een boerenhuisje zoals het hoort.

Hond-en buitenmens-vriendelijk.

Wij hebben het erg naar onze zin gehad.

Hopelijk tot ziens in de herfst!

Veel dank van Kim,Stefan ( en Rossi ).

Erwin – donderdag 02 maart 2017 09:00

28 – 02 – 2017 t/m 02 – 03 – 2017

WILLEM IS EEN TOPPER!!!

Erwin Leegwater.

gezin Wiebing en Vogels – maandag 20 februari 2017 16:27

17-02 t/m 20-02  2017

Beste Willem,

We vinden het fantastisch.

De kussens liggen lekker,jammer dat de matrassen een beetje hard zijn.

Het boerderijtje is goed onderhouden en mooi ingericht.

We komen graag nog een keer terug.

Veel succes! met de andere gasten.

Liefs,het gezin Wiebing en Vogels.

Doei Doei.

Ad en Bernadette – zondag 29 januari 2017 08:37

26 – 29 januari 2017

Beste Willem!

We kunnen weinig meer toevoegen aan alle lovende woorden van vorige gasten.

Bedankt voor de gastvrije ontvangst.

Je bent een prima gastheer.

We komen graag een keer terug om in deze rustige omgeving ons hoofd “leeg” te maken.

Ad en Bernadette v.Rosmalen en hond Cody Uden.

Arlette Boog – zondag 15 januari 2017 19:18

Lieve Willem,

Dit weekend was een ‘sneeuwcadeautje’. Wat hebben we genoten van de prachtige boerderij, de witte besneeuwde omgeving en jouw bijzondere aandacht en gastvrijheid. Een stukje ‘hemel op aarde’ is de boerderij en het prachtige Twente. 

Willem, je bent een fantastisch gastheer en een fijn mens!

Tot heel gauw weer. 

Lieve groet, Heidi & Arlette 

Ben en Rina, – maandag 02 januari 2017 10:40

30-12-16/2-1-17

Beste Willem,

In het voorjaar zijn we hier wezen kijken en waren gelijk verkocht door gezelligheid/ruimte en vooral door jouw ontvangst.

We zochten een rustige,vuurwerkarme plek voor onze hond die echt enorm bang is voor al dat geknal.

Ze had hier inderdaad veel minder last dan thuis,maar het zal een utopia blijven om echt een stille omgeving te vinden rond de jaarwisseling.

Volgend jaar(of eigenlijk dit jaar) is er geen plekje meer voor ons,maar het jaar daarop komen we zeker terug.

Willem,heel erg bedankt!

Ben,Rina en Yindi uit Hengelo.

Willem – zondag 18 december 2016 12:48

” Erve Blokhorst ” wenst u fijne Kerstdagen,een gezellige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2017!

Frans en Brenda – vrijdag 25 november 2016 11:39

4-11/20-11-2016

Beste Willem,

7 augustus 2015 waren we hier voor´t eerst om vakantie te vieren.

Daarna nog vele keren terug geweest op deze heerlijke plek.

Ergens is het besluit gevallen om hier definitief te gaan wonen,en dat gaan we nu dan doen.

Het huis is gekocht in Oud-Ootmarsum.

Er is nog veel op te knappen,dus voordat we hier gaan wonen wordt het wel voorjaar.

Ondertussen zullen we nog vaak op jouw mooie plek verblijven om de (ver)bouw in de gaten te houden,maar dat vinden we absoluut niet erg,want het voelt als thuis.

Frans en Brenda én Joris.

Bep – dinsdag 01 november 2016 17:50

28,29 en 30 oktober 2016

Beste Willem,

Ook ik vond het leuk om na zoveel jaren terug te zijn op de boerderij.

Je zorgde voor een hartelijke ontvangst met koffie en zelfgebakken appeltaart ( met pepernoten! ) Heerlijk.

Zelfs het weer werkte mee,volop zon en een aangename temperatuur.

Veel dank voor je gastvrijheid en wellicht: tot ziens!

Bep.

Robert Ruijgrok – zondag 30 oktober 2016 20:27

28, 29 en 30 oktober 2016

Beste Willem,

Wat een ontzettend lekker weekend hebben we gehad. Ik vond het heel erg leuk om te logeren in de boerderij waar mijn oma vroeger heeft gewoond en waar ik als kleine jongen dus ook gelogeerd heb. Ik herkende nog wel het een en ander. Met de foto’s die je me hebt laten zien en de bijbehorende verhalen heb ik weer wat meer over mijn oma gehoord. Erg leuk!

Dank je wel voor je gastvrijheid die zelfs zo ver ging dat we onze broodjes mochten afbakken in je oven. We komen vast nog een keertje terug!

Tot de volgende keer,

Robert Ruijgrok

Bart en Margaret – vrijdag 30 september 2016 09:30

22-09-2016 t/m 30-09-2016

Hi Willem,

Heel verrast waren we met de mooie boerderij.

Helemaal top voor onze week vakantie en daarbij natuurlijk ook de hartelijke ontvangst.

Met het mooie weer was het een perfecte week.

Veel van de ons bekende plekjes opgezocht en met de honden heerlijk gewandeld.

Wat een mooie plek en zeker voor herhaling vatbaar!

Dankjewel,Willem.

Bart en Margaret Lips

Woerdense Verlaat.

Onno en Petra – donderdag 22 september 2016 10:42

18 – 22 september 2016

Beste Willem,

Op aanraden van Frans (en Brenda) hier naartoe gekomen.

Nou,ze hebben niets teveel gezegd.

Je bent een fantastische gastheer en wat heb je hier een prachtige plek.

Als het mag komen we volgend jaar nog een keer terug!

Hartelijke groeten,

Onno en Petra van den Heuvel.

Marianne en Franklin – zondag 18 september 2016 11:44

11-18 september 2016

Beste Willem,

Heel hartelijk bedankt voor de onvergetelijke week.

Alles had je prima voor elkaar: het huis,het uitzicht,zelf het weer had je geregiseerd(heerlijk warm).

En dan de bedden,ze lagen heerlijk!

Elke dag bracht je ons de krant en altijd met een vrolijk humeur.

Een praatje hier en een praatje daar,het was altijd positief.

Een gastheer zoals een gastheer hoort te zijn!

Willem,we zullen in de toekomst nog zeker een keer terugkomen,maar voor nu,dank voor alles.

Marianne en Franklin Alkema uit Den Haag.

Rob en Reinie – zondag 11 september 2016 10:31

Lattrop, 4-11 sept. 2016

3 voorwaarden voor´n geslaagd verblijf:

1e Willem,wat´n geweldige gastheer,en nog gezellig ook.

2e Willems huis,:”De Blokhorst”,comfortabel,mooi uitzicht enz.

3e Willems Twente,schitterend coulisenlandschal,wandelen door´t Springendal Ootmarsum,niet ver,dat geldt ook voor Nordhorn en andere dorpen en landschappen in NL en D.

Een besliste aanrader voor´n ontspannen vakantie.

Voor herhaling vatbaar!

Willem bedankt!

Reinie&Rob Gramberg uit Purmerend.

Peter en Ineke – zaterdag 03 september 2016 17:06

26 aug t/m 3 sept 2016

Beste Willem,

Ons tweede bezoek dit jaar met heel mooi weer.

Jouw hartelijke ontvangst,nu ook samen met onze dochter Femke,man Henk en kinderen Suze en Noud.

Zij hebben genoten,veel gezien en ook onze hond Contesa genoot van de mooie wandelingen.

De sfeer van het huis,de gemoedelijkheid,de natuur,dat zijn zeker de pluspunten van ´t Kosthoes.

Wij komen hier heel graag weer terug en wensen jouw succes met de uitbreidingsplannen bij jouw huis.

Groeten Peter,Ineke,Femke,Henk,Suze,Noud en Contesa.

Henk,Femke,Suze en Noud – zaterdag 03 september 2016 16:57

29 augustus t/m 1 september 2016

Het was heel gezellig!

Heerlijk huis,erg sfeervol.

Groetjes,

Henk,Femke,Suze en Noud van Kaathoven.

Albert en Fetsje – vrijdag 26 augustus 2016 11:11

19 t/m 26 aug. 2016

Hallo Willem,en Tessa natuurlijk,

En toen was de week alweer om….

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad hier in jouw prachtige vakantiehuis en in deze mooie omgeving.

Wat heb je hier een paradijsje gemaakt,zo luxe en schoon….

Albert en Fetsje – vrijdag 26 augustus 2016 11:08

….Uitstekende bedden,opgemaakt en al,handdoeken enz. om vrij te gebruiken,geweldig!

En alle extraatjes:her en der een vaas met bloemen,tijdschriften,jouw vriendelijke begroetingen,blije Tessa.

We hebben iedere dag fijne fietstochten gemaakt,telkens nieuwe paden ontdekt.

Het weer was perfect,zelfs een hittegolf had je voor ons geregeld ha,ha….

Albert en Fetsje – vrijdag 26 augustus 2016 11:02

….En dan al die dieren om ons heen:zó gezellig.

De haan die ons elke ochtend erg vroeg wekte.

Hij en zijn kippen kwamen een paar keer per dag langs en durfden telkens dichterbij te komen.

Jouw 3 jonge katjes nog niet!….

Albert en Fetsje – vrijdag 26 augustus 2016 10:59

….Dan was er nog die koe,die zondagochtend een kalfje had gekregen,zó mooi.

Nu staat de volgende aanstaande moeder hier alweer met zwangerschapsverlof.

En zo kunnen we wel doorgaan……..

Willem,bedankt,en misschien tot ziens,veel succes in de toekomst met al jouw plannen.

Hartelijke groeten van Albert Gjaltema en Fetsje Gjaltema uit Frieschepalen.

Vriendengroep – maandag 15 augustus 2016 10:51

12/8 t/m 15/8  2016

Beste Willem,

Wat een mooie plek om een paar dagen te verblijven,ook voor ons als ouderen.

En de ruimte die je hebt zowel buiten als binnen.

Willem,het gaat je goed!

De vriendengroep uit,

Zwolle,Enter en Luttenberg.

Hein en Beppie – vrijdag 12 augustus 2016 11:56

5 augustus – 12 augustus  2016

Beste Willem,

Ook deze week was het weer heerlijk hier,net als vorig jaar.

Ondanks het weer,dat iets minder was als toen,en het ,,ongelukje” van Sil hebben we ons weer prima vermaakt!

Heerlijk gewandeld en gefietst en genoten van de rust.

Bedankt voor je gastvrijheid,het krantje iedere morgen en de héérlijke boontjes!

We wensen je veel succes met alle plannen die je nog hebt en dit adresje blijft zeker opgeslagen onder Favorieten!

Een hartelijke groet en een goede tijd toegewenst.

Hein en Beppie v. Ommen en Sil ( Kampen ).

 

 

Willem en Nel – donderdag 04 augustus 2016 17:59

22 juli  –  5 augustus  2016

Beste Willem,

Het boerderijtje staat op een schitterende plek in een mooie omgeving.

Bedankt voor je gastvrijheid,we voelden ons zeer welkom!

Willem en Nel van ´t Sant.

Hans en Nelly blok – donderdag 28 juli 2016 20:14

Week 15 juli t/m 22 juli 2016

Genoten van de gastvrijheid van Willem en de bescheiden veestapel, (haan 3 kippen en een koe met zwangerschapsverlof)

’s Morgens kukeleku, of een bescheiden tik op het raam van een kip, als wij ‘s  slaperig naar buiten keken, keek Berta (koe) ons wakker aan.

Op een morgen liet de boomkruiper onder op de berkenstam zich zien, een kijkje bij de bergvennen gaf uitzicht op een duikende dodaars, een vluchtende ijsvogel, belaagd door een roofvogel (sperwer?).

Genoten van natuur en rust

Hans en Nelly

Antoon en Helga – vrijdag 15 juli 2016 07:29

Week 8 t/m 15 juli  2016

Wij zijn hier voor een weekje retraite in Elisabeth bij de zuster clarissen in Denekamp.

Maar wat is het fijn om na bezinning en zelfreflectie hier op de fiets aan te komen,uit te rusten,van de zon en de natuur te genieten.

Goed slapen en gezellig napraten,ervaringen uitwisselen,koken en alle tijd hebben.

Heerlijk,wat een mogelijkheden en verschillende sferen in en om het huis al naar gelang onze behoeften.

En dan de rust en de kipjes die bescheiden welopgevoed tokken,de haan die vanaf 5.00 uur bescheiden kuukelt.

Dankjewel Willem,dat je deze plek beschikbaar stelt.

Antoon Vermeulen en Helga van Stein Callenfels.

Jaap en Wilma – vrijdag 24 juni 2016 09:55

17-6 t/m 24-6  2016

Wat een heerlijk plekje om ´n paar dagen tot rust te komen.

Dank je wel Willem dat we ´n week van jou bijzondere boerderij en tuin gebruik mochten maken.

Dank je wel voor je opgewekte gastvrijheid!!!

Jaap en Wilma.

Rob en Christa – vrijdag 17 juni 2016 09:20

13 juni – 17 juni  2016

Beste Willem,

We vielen met onze neus in de boter,want jij was jarig en wij werden ontvangen met koffie en gebak.

Het huis en de plek zijn fantastisch en wij hebben dan ook genoten van ons verblijf hier.

Jij hebt het hier prima voor elkaar en bent een gezellige buurman voor een praatje en drankje.

We wensen je veel succes met de nieuwe schuur,met K3 (de tijgerkatjes) en Tessa!

 

Wij komen graag nog een keer.

Groetjes Rob,Christa en Balou uit het mooie Westerwolde(Gr.).

Allart en Saskia – vrijdag 03 juni 2016 07:57

30 – 05 – 03 -06  2016

Beste Willem,

Bedankt voor je hartelijke ontvangst en goede zorgen.

We hebben genoten van de rust hier én de mooie omgeving.

Je hebt een prachtige plek hier en bedankt dat we daar ook van mochten genieten!

Morgen relaxed weer op huis aan en kunnen we er weer even op teren……

Succes met alle plannen!

Groetjes van Allart,Saskia en Bertje.

Peter en Ineke – zondag 29 mei 2016 17:16

27 t/m 29 mei 2016

Beste Willem,

Vanaf mijn jeugd ken ik Twente al,logeren bij de “olde leu”,samen met mijn broer en ouders.

De laatste jaren met mijn ouders vaak weer op bezoek geweest,hun geboortegrond blijft trekken en terecht (wonen nu in Brabant).

We hebben genoten,van de Dinkel,boer Bels,Sien oet Vasse,watermolen Denekamp,de dagen zijn te kort!

En dan jouw hartelijke ontvangst,het perfecte gasthuis.

Wellicht zie je ons deze zomer nog terug,nu gaan we weer naar ´t Brabantse land.

Maar zeker met goed gevoel over jouw Twente.

Alle goeds voor de toekomst.

Peter en Ineke & Contesa.

Frans en Brenda – maandag 16 mei 2016 13:30

4 t/m 8 mei en 13 t/m 16 mei 2016

Voor de 6e keer op rij van de gastvrijheid genoten.

Met Hemelvaart in korte broek aan de BBQ en nu met Pinksteren de winterjas weer aan en warme chocolademelk!

Zo onvoorspelbaar is het weer in Nederland.

Het leven hier bevalt ons zo goed dat we nu een plek zoeken om hier permanent te wonen.

Hoe bijzonder loopt het in een leven.

Waarschijnlijk komen we vast nog terug op deze plek,maar het schrijven in het gastenboek laten we voortaan aan alle andere gasten over.

Veel plezier allemaal!!!

Frans, Brenda en teckel Joris.

Frank en Anneke – vrijdag 22 april 2016 10:30

18 t/m 22 april 2016

Tijdens onze mid-week vakantie hebben we de bomen in de tuin van Het Kosthoes zien uitlopen.

Het weer was fantastisch,het Twentse landschap is altijd betoverend en Het Kosthoes is een heerlijke plek om uit te rusten.

We hebben heerlijk gewandeld door Dinkelland.

Zo veel soorten vogels zie je nergens in Nederland ( we hebben een wielewaal gezien )!

Willem,bedankt voor je gastvrijheid.

De haan was na één avond goed tam!

Voor de BBQ had hij ook geen belangstelling meer.

We komen zeker terug.

Frank en Anneke.

Frans en Brenda – woensdag 30 maart 2016 08:21

25 t/m 29 maart 2016

Alweer onze 4e keer hier op vakantie in het mooie Twente.

Ditmaal om de paasdagen te vieren met onze goede vrienden Ruud en Annemarie.

Het sprak voor zich dat ook Willem zich aansloot bij de paasbrunch.

Ondertussen is Willem voor ons meer geworden dan de eigenaar van Erve Blokhorst en kunnen we spreken van vriendschap tussen Oost en West.

Het was weer heerlijk om hier te zijn en we zeggen zeker tot ziens!

Frans,Brenda en teckel Joris.

Bep en Anne – vrijdag 29 januari 2016 12:02

25 – 29 januari  2016

Beste Willem,

Hartelijk dank voor alles: je gezelligheid,je meedenken,je hulp,maar vooral je vrolijkheid.

Het heeft ons allemaal heel goed gedaan!!

Je prachtige plek,waar je zo trots op bent,gaf ons veel rust.

We kijken terug op een hele fijne week en zijn trots zo´n mooi mens als jouw te mogen ontmoeten.

Guusje en Catootje konden helaas niet los vanwege te groot jachtinstinct en de vele moorden op hun naam:kippen,konijnen en duiven.

Dank je wel Willem en tot ziens!!

Liefs van Anne Moraal en Bep Hendriks.

Gerrit en Mariette – maandag 25 januari 2016 12:05

22 – 25 januari  2016

Na een hartelijk ontvangst,koffie,cake en uitleg door Willem,begonnen wij aan een heerlijk rustig weekend.

Het is een prachtige,rustige plek.

Het Kosthoes is mooi van binnen en van buiten.

Daarbij de mooie,Twentse omgeving met lieflijke Ootmarsum in de buurt,dat maakt Erve Blokhorst tot de ideale vakantiebestemming!

Willem,hartelijk dank,veel succes en alle gasten die na ons komen veel vakantieplezier!

Hartelijke groeten,Gerrit en Mariette uit Boijl ( Fr. )

Frans en Brenda – zondag 10 januari 2016 13:07

31 december / 10 januari

“Onverwacht” besloten we om op 31 december na het werk oudejaarsavond te vieren in Twente.

Dat we daar meteen een vakantie aan vast zouden plakken spreekt voor zich.

Ook in de winter is het hier heerlijk vertoeven.

Zelfs na 1 1/2 dag ” opgesloten ” te zitten vanwege de ijzel verveeld het hier niet.

We zeggen,tot ziens in de lente!

Willem,bedankt weer voor de gezelligheid.

En Tessa bedankt voor het samen spelen met Joris.

Frans,Brenda en teckel Joris.

willem – woensdag 30 december 2015 21:04

Erve Blokhorst wenst U een gezellige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2016!!!

Frans en Brenda – woensdag 11 november 2015 19:39

2 november / 11 november 2015

Nadat we in augustus hier een heerlijke vakantie hebben gehad,wilden we graag Erve Blokhorst in de herfst beleven.

De omgeving was qua kleur wel herfstig,maar qua temperatuur absoluut niet,volgens het journaal was één van deze dagen de warmste ooit gemeten in Nederland.

We hebben weer genoten van de mooie natuur(zelfs ree-en gezien op een wandeling) en de rust.

Erve Blokhorst voelt voor ons als een 2e thuis met buurman Willem als goede vriend!

Tot gauw…..

Frans,Brenda en teckel Joris.

Ruud en Annemarie – woensdag 11 november 2015 18:34

6-7-8 november 2015

Natuurlijk willen wij een reactie schrijven in je gastenboek,Willem!

Een weekendje te gast bij Brenda en Frans in jou “Erven Blokhorst”.

Na al hun enthousiaste verhalen,maar niets is gelogen,het is een “paleisje”.

Heerlijk wat een ruimte en RUST,geen klok,de tijd stond stil.

Ik weet het zeker,hier kom ik terug.

Dan bak ik weer een appeltaart voor jou,haha!

Dus ik zeg gewoon: TOT ZIENS!

Ruud,Annemarie en Max-woef  Purmerend.

Willem – maandag 07 september 2015 13:13

Het probleem met plaatsing op het gastenboek is opgelost.

Het bleek dat de reactie te lang was om in één bericht te plaatsen.

Daarom is het verhaal van Frans en Brenda in stukjes geplaatst.

Het beschrijft precies hoe zij hun vakantie hier hebben beleefd,en daar gaat het om!

Zo zie je maar weer,…je wordt met de dag wijzer,haha!

Frans en Brenda – maandag 07 september 2015 13:06

7 augustus / 15 augustus 2015

Beste Willem,

Waar zullen we mee beginnen:

De meer dan hartelijke ontvangst met koffie en wat lekkers?

Het met liefde ingerichte sfeervolle Kosthoes?

De ongelofelijke mooie omgeving?

De rust en de stilte?

Het noabuurschap?…

Frans en Brenda – maandag 07 september 2015 13:02

…We kunnen niets van dit alles een 1e plaats toebedelen,want alles was even fantastisch.

Jouw ontvangst overtreft alle eerdere ontvangsten.

Het Kosthoes is in het echt nog mooier en ruimer dan op de website te zien is.

De omgeving is perfect om te wandelen en fietsen… 

Frans en Brenda – maandag 07 september 2015 12:58

…De rust en stilte die hier heersen zijn we als westerlingen ontwend en wat hebben we ervan genoten.

Over het noabuurschap kunnen we alleen maar zeggen:

Better één dee noaste oe geet,as twee dee achter oe an loopt.

Oftewel: een goede buur is beter dan een verre vriend!…

Frans en Brenda – maandag 07 september 2015 12:54

…Want een goede buurman ben je Willem!

We hebben genoten van je gezellige praatjes,je humor en je goede zorgen.

En dat alles met de grootste vanzelfsprekendheid.

Mensen zoals jij maken de wereld een stukje mooier!!!…

Frans en Brenda – maandag 07 september 2015 12:51

…Willem,we gunnen je de wereld,maar hopen dat je gewoon in Twente blijft zodat we nog eens naar het Kosthoes terug kunnen komen.

Wie goat op hoes an…………………………..

Frans, Brenda én teckel Joris.

Willem – maandag 07 september 2015 11:25

Beste gasten,

Het blijkt dat soms een reactie plaatsen niet lukt,erg vervelend!

Wat de oorzaak is,is nog niet duidelijk.

De gasten die het wel gelukt is,allemaal hartelijk dank voor jullie mooie reacties!

Groetjes vanuit een herfstachtig Lattrop,

Willem.

« StartVorige1234VolgendeEinde »

Rob en Wil Mes – donderdag 27 augustus 2015 13:20

Beste Willem,

27 augustus 2015.

Wat moeten wij nog toevoegen aan al onze net zo tevreden voorgangers:
Gastvrij onthaal met koffie en cake. Gezellige praatjes, de lekkere verse sla. 
We hebben een heerlijke week gehad in het huisje. Ook onze gasten waren enthousiast over het mooie plekje.
We komen zeker nog een keertje terug want we zijn nog lang niet uitgekeken op de omgeving in het mooie Twente!
Dus, succes met al je plannen en hartelijke groet, 
Rob en Wil Mes, Zwaanshoek

Rob en Wil Mes – dinsdag 11 augustus 2015 13:00

Met nog ongeveer 1,5 week te gaan voor ons weekje in Het Kosthoes heb ik het gastenboek eens doorgelezen met reacties van gasten die hun verblijf inmiddels achter de rug hebben. Ik kijk erg uit naar ons bezoek en gezien het aantal lovende reactie, komt dat helemaal goed! Nu alleen het weer nog!

Rob en Wil Mes – Zwaanshoek

Ben en Ria – vrijdag 07 augustus 2015 11:12

vrijdag 7 augustus 2015

Op vrijdag 31 juli werden wij gastvrij onthaald door Willem,eigenaar van erven “Blokhorst”.

Met cake en koffie stond Willem klaar om ons uitleg te geven over zijn boerderij en zijn toekomstplannen met zijn bezittingen.

We hebben erg genoten van de prachtige plek en de beetje retro inrichting van de woonboerderij.

Heerlijk rustig en veel gewandeld en gefietst in de omgeving.

Willem veel succes met je recreatieplannen.

Bedankt, Ben en Ria en Beaver.

Hein en Beppie – zaterdag 25 juli 2015 09:30

17 t/m 24 juli 2015

We hebben een heerlijke week gehad op Erve Blokhorst.

Willem,hartelijk bedankt voor je gastvrijheid en al die ,,extraatjes”.

We hadden prachtig weer en zijn meer buiten dan binnen geweest.

Wat een rust,ruimte en privacy rond de boerderij en wat een schitterende natuur hier in Twente.

Maar ook binnenshuis was het goed toeven.

Ook onze hond Sil heeft genoten en was ,,goede maatjes” met jouw Tessa.

We wensen je veel succes met al je plannen ( het wordt vast nog mooier ).

En………we onthouden dit adres.

Bedankt!

Hart.groet, Hein en Beppie én Sil.

Henk en Hennie – vrijdag 26 juni 2015 17:59

12 t/m 26 juni 2015

Op een snikhete vrijdag werden we door Gastheer Willem hartelijk welkom geheten met koffie en cake.

Het is een fijn en smaakvol ingericht boerderijtje.

Hoewel het midzomer was kwam de houtkachel nog goed van pas.

Ook was er iedere dag wel een gezellig praatje met Willem over ditjes en datjes.

De omgeving is prachtig en het is hier heerlijk stil.

Kortom we hebben het hier,ondanks het mindere weer,goed naar ons zin gehad.

Henk en Hennie

Toon en Leony – vrijdag 26 juni 2015 12:00

29/5 – 5/6 2015

Beste Willem,

Je hebt het hier goed voor elkaar.

Een schitterende stek.

We hebben genoten van het mooie Twente.

Mooie wandelingen en fietstochten nemen wij in onze herinnering mee.

Je bent een goede gastheer ook daar hebben wij van genoten.

Het ga je goed en wie weet tot een volgende keer.

Toon en Leony

Egberdien – vrijdag 26 juni 2015 09:30

Mei 11 t/m 15 2015

Beste Willem,

We hebben genoten van de rust,en vooral van je gastvrijheid!

Een heerlijk huis,prachtige omgeving!

We zijn tot rust gekomen.

We wensen je veel succes met je toekomstplannen!

Lieve groeten van Henk en Egberdien én hondje Max!

annie – vrijdag 19 juni 2015 08:52

Hallo Willem,

17,18,en 19 april waren wij als 1e te gast in jouw mooie Kosthoes te Lattrop.

Wat een warm welkom,het zag er allemaal netjes uit,de bedden opgemaakt zelfs handdoeken en toiletspullen waren aanwezig.

Super!!!!!!! overal is aan gedacht je hebt een goede keus gemaakt kijk alleen maar naar de inrichting.

Wij hebben een supermooi weekend gehad en komen zeker weten nog een keer langs.

Wij wensen jou veel geluk met de verhuur van het Kosthoes.

Hartelijke groeten,

Van de dames uut Overiesel: Rita, Joke, Wilma, Ria, Annelies, Gea, Annie en Annet.

 

Einde berichten!